Kръвоносните съдове как да ги почистим

Запушени кръвоносни съдове

-Какво представляват запушените кръвоносни съдове? Представете си тръби, които са пълни с ръжда. Какъв е крайният резултат? Резултатът е, че се повишава налягането, а вкусът на самата вода се разваля.

Същото става и с кръвоносните съдове. Когато в тях се отлага холестерин или други вещества, се повишава кръвното налягане, самата кръв е с примеси, кръвообращението се влошава. В крайна сметка страдат всички органи и системи а те взети заедно, съставляват човека.

Ако кръвоносните съдове се почистват периодично, човек може да живее без никакви заболявания – нито на органите, нито на ставите и най-важното, мозъкът му ще работи нормално. Това означава, че почистването на кръвоносната система може да удължи значително живота и да подобри здравето.

Замърсяването на кръвоносните съдове предизвиква заболявания, като:

Атеросклероза на кръвоносните съдове. Съдовете престават да функционират, най-малките вени се запушват напълно, а в големите се наблюдават големи отлагания на холестерин.

Исхемична болест на сърцето. Появява се вследствие на редовен дефицит на кръв в коронарни съдове, който на свой ред се развива на фона на васкуларно замърсяване на вените и артериите

Инсулт. При постоянно увреждане на кръвоснабдяването на мозъчните тъкани започват да умират нервни окончания, което води до загуба на определени функции.

Хипертония. При стесняване на кръвоносните съдове вследствие на замърсяването, се повишава налягането.

Варикозно разширяване на вените. Засяга не само краката (което често притеснява жените), но и вътре в организма. Едно от последствията на варикозното разширение на вените са хемороидите.

Венозна и артериална тромбоза. При продължително замърсяване могат да се образуват кръвни съсиреци в кръвоносните съдове, което води до пълно унищожаване на съда, което от своя страна може да причини смъртта на отделни клетки в един или друг орган. Ако тромбът се откъсне и попадне в кръвта, това може да доведе до запушване на кръвоносните съдове в сърцето, тоест инфаркт, който в 70% от случаите завършва със смърт.

А просто трябва да почистите кръвоносните си съдовете. Така ще се радвате на отлично здраве.

Как да си помогнем ?

Серията на Вертера Ангиолайф с четири вкуса и маска за външна употреба!

Разгледайте продуктите от тук: https://bit.ly/3PN3pzb

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *