ВЕРТЕРА продукти

с призната ефективност за здравето и красотата

Произведени на базата на ламинария и фукус, долупосочените Вертера продукти са създадени по патентована технология за извличане на хранителни вещества от морски кафяви водорасли с максимална бионаличност, необходима за човешкия организъм.

вертера-продукти-картинка-10
вертера-продукти-банер-01

Максимална бионаличност!

Богата гама от Вертера продукти с глобално доказана ефективност за нашето здраве и красота, благодарение на метода на извличане на кафяви морски водорасли и високото съдържание на полезни вещества.

Vertera Sеnsation е предназначен за тези, които искат напълно да си осигурят приток на енергия и активни вещества. Комплексът от компоненти на този продукт е допълнително подсилен с антиоксиданти за защита и укрепване на имунната система. Продукта е плод на 13 годишна разработка.

Натурален и специализиран продукт за диетично и лечебно хранене, който изчиства и храни организма на клетъчно ниво. Основното предназначение е диетично – лечебно терапевтична храна, която помага за прочистване и насищане на организма с важни микро и макро елементи на клетъчно ниво. 100% органичен жив хранителен продукт.

Природен продукт за здравословно хранене. За да се повиши биологичната стойност и активност на продукта, е добавено морското растение фукус и природен антиоксидант, биофлавоноидът – дихидрокверцетин. Изключителен по своите свойства, продуктът подпомага процесите на пречистване и насищане на организма на клетъчно ниво.

Гел от касис на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва екстракти от растения, включително поливитаминното растение шипка, които осигуряват на организма физиологичен комплекс от водоразтворими и мастноразтворими витамини.

Гел от ябълка на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва растителни екстракти, включително ехинацея, съдържащи комплекс от биологично активни вещества – стимуланти на имунната система, способни да повишат защитата на тялото срещу инфекциозни агенти.

Гел от череша на базата на морски кафяви водорасли. Балансираният състав на продукта, включва морски пектин, природен сорбент, който се явява като средство за свързване на токсични метали (олово, живак, никел, кадмий, манган).

Високата концентрация на активни вещества в екстракта от бамбукови листа естествено засилва имунната система, а също така спомага за прочистването на организма от тежки метали, радионуклиди и токсини.

Активатор на нервната,
ендокринната и имунната система
Концентрат, който активира жизнените сили на вашия организъм.
Уникална формула, която няма аналог в света.

Артропласт е здравословна храна, допълнителен източник на хондроитин сулфат (важен компонент на основното вещество на костта и на хрущяла.) и глюкозамин. Основното предназначение е рационално насищане на организма с комплекс от жизнено необходими съединения, участващи в активирането на оздравителните процеси на костно-ставния апарат. 

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ!

СТАНИ ПАРТНЬОР

Искате ли да увеличите доходите си още повече?
Правете директни продажби!

Ако закупите комплект ВЕРТЕРА продукти за определена сума, получавате втори комплект безплатно.

Реализирайте го със 100% печалба!

вертера-продукти-иван-киров-картинка-02

Отзиви от наши клиенти

продукти-вертера-ревю-03-Пламена
С голяма радост споделям тук всички мои лични резултати вседствие на ползване на продуктите на Вертера от 2год и 7 месеца Аз мислех, че съм здрава и нямам здравословни проблеми, но сега осъзнавам, че просто съм свикнала с тях и не ми правеха впечатление. Бях ги приела, че е нормално от възрастта да имаш някои не разположения.

Ето всичко, за което се сетих в момента: 1. След първата лъжица базов гел след 10 часа вече нямах проблеми с храносмилането. 2. Възвърна ми се енергията и тонуса, още първите дни . 3. Витамин В12 ми влезе в норма 4. Хормоалния дисбаланс се балансира имах променливи настроения 5. Изчезнаха ми петната по лицето, кожата ми стана гладка и чиста.
Пламена Иванова
гр. Шумен
продукти-вертера-ревю-02-Георги
Болките в гърба и врата ми изчезнаха след няколко седмици. А този проблем го имах повече от 15 години, понеже имах дискова херния и шипове на врата, а над 10 години имам проблем с омазнен черен дроб. След 6 месечен прием на Vertera gel - нямам и следа от омазняването. Страшно съм благодарен, че открих тази марка.
Георги Кузманов
гр. Варна
restaurant-testi1.png
Здравейте, скъпи приятели! Аз съм на 43 години. Много искам да споделя с вас моите резултати. преди две години имах рак на стомаха, стомахът ми беше отстранен. Влязох в ремисия. От време на време си правя кръвни изследвания и компютърна томография.

През април срещнах Вертера и в живота ми започнаха прекрасни промени! Първо взех гел форте, после артропласт и получих резултати: изчезнаха възлите на щитовидната жлеза, кистата на левия яйчник, миомата на матката намаля и счупеният ми нокът израсна отново. ече не мога да си представя живота си без компания Вертера.

Тук открих не само прекрасни продукти, но и компания от прекрасни хора и съмишленици, подкрепа, обучение, достойни доходи и възможност за развитие!
Татяна Колева
гр. София
ИМАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ?

Свържете се с оторизиран представител за България!