Партньорска програма 40%

ВЕРТЕРА РЕГИСТРАЦИЯ

VERTERA е съвременен партньорски бизнес,
в който всеки може да създаде свой международен екип.

Висок %

Една от най-щедрите реферални програми на световно ниво. С ВЕРТЕРА получавате 40% от поръчките на всеки Ваш клиент. Повече клиенти = повече $

Огромни отстъпки

Ако закупите комплект продукти на компанията за определена сума, получавате втори комплект безплатно. Реализирайте се със 100% печалба!

Безплатно обучение

ВЕРТЕРА е международна компания която предлага обширно и изчерпателно БЕЗПЛАТНО обучение за нови партньори. Основа за успешни продажби!

Създаване на кариера

Развивайте се и станете Национален лидер на VERTERA! Можете да превърнете пасивния доход във високоплатена професия.

Защо ВЕРТЕРА?

Компанията се разраства с огромни темпове през последното десетилетие.

ВЕРТЕРА е основана през 2005 г. от Анатолий Анатолиевич Хитров.
Били са необходими 10 години активна научна работа във всички области на красотата и здравето, за да направят истински пробив през 2015 г.

Компанията се развива с невероятно бързи темпове като само през 2016 г. броят на потребителите на продуктите на Vertera се е  увеличил с няколко десетки хиляди.
В момента Vertera е най-голямото предприятие в Русия на пазара за красота и здраве.

Интереса за глобалният пазар се увеличава с над 10% всяка година. Продуктите на ВЕРТЕРА имат значително голямо търсене и в Европа.

Те са удостоени с множество награди за иновации в областта на лечебното и диетично хранене. Една от тези награди е „Продукт на годината за 2015 г.“ в Русия.

вертера-регистрация-картинка-03

Стратегията на компанията включва не само план за развитие на ефективни технологии, което постоянно се извършва и на което се обръща основно внимание, но и сериозен план за създаване на множество производствени звена в различни страни по света. След междинен анализ на ефективността на продуктите на ВЕРТЕРА се установява, че клиентския интерес и търсене ще расте експоненциално. 

ВЕРТЕРА притежава най-високите Европейски сертификати, които гарантират стандартите за качество на съвременното производство. Международната организация по стандартизация ISO 22000-2007 (ISO 22000: 2005) гарантира абсолютна чистота, безопасност и безкомпромисно ниво на качество.

С тази силна заявка + щедрата реферална програма, всеки партньор на ВЕРТЕРА успява да се реализира в областите на красотата и здравето. Основното търсене на продуктите от клиенти по целия свят прави изключително лесно изграждането на клиентска база за всяка държава. 

НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ!
С наша помощ ще разполагате със здравето и финансовите средства, за да се насладите на радостта от живота.

Направете първата стъпка!
ИМАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ?

Свържете се с мен - Иван Киров, оторизиран представител за България!

Казвам се Иван Киров и съм партньор на VERTERA за България. Разберете повече за мен и пътят който съм изминал до успеха, благодарение на био продуктите и невероятните възможности за развитие на този бранд.

Локация

гр. Шумен

Тел. за връзка

+359 889 687 180

Имейл

ihkirov69@gmail.com

Copyright © 2019 | Собствевност на ЕТ Иван Киров | Изработка на уеб сайт от Linkbox.BG