ЗА МЕН

Иван Киров

Казвам се Иван на 53 години. Чудите се защо съм избрал да се занимавам именно с марка VERTERA? Ето защо!

На 40 години, вече имах диагноза хипертония 2-ра степен. Тогава се замислих  и се уплаших, не на шега.. Все пак бях само на 40 години, а трябваше да употребявам синтетика до живот. Започнаха се всевъзможни опити с различни препарати, но не се чувствах добре за дълъг период от време.

В един момент си казах, край, до тук с експериментите!

Какви поражения нанесох върху себе си с моя начин на живот?

– Високо кръвно, до 100/160
– Общ холестерол, до 7,5 единици
– Глюкоза- до 6,5 единици
– Общо тегло 130 кг
– Болки по всички възможни стави
– Умора и ранно заспиване
– Липса на енергия

След много сериозно и задълбочено четене, ровене в интернет, стигнах до заключението, че трябва да предприема конкретна диета.

С диетата отслабнах с 10 кг., за около 6-7 месеца. След това килограмите ми варираха с +/- 5 килограма, но проблемните ми показатели не се промениха особено. За подобрението им, започнах да работя и в друга насока – употреба на хранителни добавки. Около 3-4 години ползвах добавки на няколко компании без сериозен успех.

От април 2021 г. научих за продуктите на VERTERA и ги употребявам и до днес.

Сега показателите ми са:
– Кръвно-70-80/120-130
– Общ холестерол- 5,0 единици
– Глюкоза- 5,0 единици
– Общо тегло 110 кг

Изпълнен съм с енергия и понасям работата много по-леко, нямам проблем с ранното заспиване, чувствам се много по-млад и енергичен.
Имам и време за допълнителни дейности, които ми носят сериозни допълнителни доходи и съм пълноценен в семейството си.

Ако и вие искате подобрение на здравето, енергията, самочувствието
…а какво ще кажете и за допълнителен доход?

Работя със специалисти и лекари с дългогодишен опит в сферата на здравето и красотата. Ще ви информирам, помагам и подкрепям до постигане на целта Ви!

Отзиви от клиенти

restaurant-testi1.png
Здравейте, скъпи приятели! Аз съм на 43 години. Много искам да споделя с вас моите резултати. преди две години имах рак на стомаха, стомахът ми беше отстранен. Влязох в ремисия. От време на време си правя кръвни изследвания и компютърна томография.

През април срещнах Вертера и в живота ми започнаха прекрасни промени! Първо взех гел форте, после артропласт и получих резултати: изчезнаха възлите на щитовидната жлеза, кистата на левия яйчник, миомата на матката намаля и счупеният ми нокът израсна отново. ече не мога да си представя живота си без компания Вертера.

Тук открих не само прекрасни продукти, но и компания от прекрасни хора и съмишленици, подкрепа, обучение, достойни доходи и възможност за развитие!
Татяна Колева
гр. София
продукти-вертера-ревю-02-Георги
Болките в гърба и врата ми изчезнаха след няколко седмици. А този проблем го имах повече от 15 години, понеже имах дискова херния и шипове на врата, а над 10 години имам проблем с омазнен черен дроб. След 6 месечен прием на Vertera gel - нямам и следа от омазняването. Страшно съм благодарен, че открих тази марка.
Георги Кузманов
гр. Варна
продукти-вертера-ревю-03-Пламена
С голяма радост споделям тук всички мои лични резултати вседствие на ползване на продуктите на Вертера от 2год и 7 месеца Аз мислех, че съм здрава и нямам здравословни проблеми, но сега осъзнавам, че просто съм свикнала с тях и не ми правеха впечатление. Бях ги приела, че е нормално от възрастта да имаш някои не разположения.

Ето всичко, за което се сетих в момента: 1. След първата лъжица базов гел след 10 часа вече нямах проблеми с храносмилането. 2. Възвърна ми се енергията и тонуса, още първите дни . 3. Витамин В12 ми влезе в норма 4. Хормоалния дисбаланс се балансира имах променливи настроения 5. Изчезнаха ми петната по лицето, кожата ми стана гладка и чиста.
Пламена Иванова
гр. Шумен

Казвам се Иван Киров и съм партньор на VERTERA за България. Разберете повече за мен и пътят който съм изминал до успеха, благодарение на био продуктите и невероятните възможности за развитие на този бранд.

Локация

гр. Шумен

Тел. за връзка

+359 889 687 180

Имейл

ihkirov69@gmail.com

Copyright © 2019 | Собствевност на ЕТ Иван Киров | Изработка на уеб сайт от Linkbox.BG